Afdichtingen voor elke specifieke toepassing

Bent u op zoek naar de meest geschikte afdichtingen? HECO handelsonderneming biedt altijd de juiste afdichtingen voor elke specifieke toepassing. Wij zijn al sinds 1980 gespecialiseerd in afdichtingen en tal van andere producten zoals:

HECO handelsonderneming werkt nauw samen met de beste fabrikanten en leveranciers om relaties een optimale oplossing te bieden op gebied van afdichtingen in de breedste zin van het woord.

Wat zijn afdichtingen?

Afdichtingen zijn elementen of constructies die worden gebruikt om een ruimte op te vullen of het naar buiten of naar binnen dringen (lekken) van vloeistoffen of gassen te voorkomen. HECO handelsonderneming heeft veel verschillende soorten afdichten op voorraad. Is het benodigde artikel om welke reden dan ook niet op voorraad? Wij leveren binnen een zeer kort termijn. 

Advies afdichtingen

HECO handelsonderneming levert niet alleen afdichtingen maar beschikt ook over de technische kennis om u van goed advies te kunnen voorzien. De combinatie van kwaliteit, technische kennis en de voorraad afdichtingen maakt HECO handelsonderneminguw beste partner voor uw vraag naar afdichtingen.

 

Naam (*)
E-mail adres (*)
E-mail adres(nogmaals) (*)
Vraag / opmerking